VulcaniX FireGuard.

Har du lagt merke til alle artiklene i media om mobiltelefoner som har tatt fyr eller eksplodert? Har du noengang tenkt at det kunne skje med deg?
Har du full kontroll med alle dingsene som ungene dine bruker? Lader de telefonen og nettbrettet sitt om natten?
Bare innse det; de gjør, og kommer til å gjøre det med mindre du låser inn dingsene deres. De lades, ligger under dyna, under puta, under et pledd eller en leke.. Og det er ikke bare ungene, Mobiltelefonen er blitt alarmklokke og er med oss på soverommet så vel som alle andre steder. Du mener du har kontroll, men en gnagende følelse forteller deg at du ikke har det..
Og det er ikke fordi telefoner eller nettbrett er av dårlig kvalitet, overoppheting skjer fra tid til annen uansett produsent og uansett hvor dyre de er... Det er rett og slett på grunn av normal bruk og slitasje. En vanlig telefon blir utsatt for: fukt, slitasje og et og annet fall i gulvet i løpet av levetiden sin (men, det gikk da bra ikke sant?). Det du IKKE ser er at innvendige komponenter gradvis tar skade av dette. Elektriske koblinger svekkes av og til uten å brytes helt og motstanden strømmen møter på sin veg til de forskjellige komponentene øker, og dermed øker også temperaturen.. Og noen ganger, selv om det er sjelden: De tar fyr!
Hva kan du gjøre med det? - Hva kan VI gjøre med det?

Som en "siste forsvarslinje" når alle andre tiltak har feilet, har vi utviklet appen FireGuard. Om enheten din får en feil som gjør at temperaturen stiger og appen oppdager dette er appen designet til å starte en alarm slik at du blir klar over situasjonen.
MEN! Tenk på at du bør fremdeles praktisere gode mobil-vaner, unngå natt-lading og lading uten tilsyn. Men det er fint å vite at når du en sjelden gang glemmer deg, så kan du få en ekstra sjanse om FireGuard oppdager feil og ved hjelp av alarmen sin varsler deg.

Kanskje redder det telefonen din, et hus eller til og med et liv..

Skaff deg FireGuard i dag!

© VulcaniX Development / Anders G. Jensen - 2016